Huisartsenpraktijk de Schelfhoed

 

Welkom op de website van huisartsenpraktijk de Schelfhoed.

Huisartsenpraktijk de Schelfhoed is een zogenaamde HOED, Huisartsen Onder Een Dak. Hierbij werken meerdere huisartsen in een gezamenlijk gebouw met hun eigen praktijk. U heeft uw eigen huisarts als aanspreekpunt. In onze HOED bevinden zich de praktijken van Dr. de Boer, Dr. Lubbers, Dr. Meppelink en Dr. Start. Daarnaast werkt Dr. Lansink als vaste waarneemster in de praktijk.


De medewerkers daarentegen werken voor alle praktijken een assistente/praktijkondersteuner hoort dus niet bij een bepaalde arts. 


Wij hopen u via de website nog beter te informeren over de praktijk. U vindt hier alle informatie over de praktijk: wie wij zijn, wat wij doen, openingstijden van de praktijk, waarneming, praktijkregels etc. Ook proberen wij wanneer er relevant nieuws is dit met u te delen via deze website. 


de informatie op de site wordt regelmatig bijgewerkt en vernieuwd mocht er volgens u informatie ontbreken op de site dan horen wij dit graag. 


Griep spuiten 2023

14 November gaan we de griepspuiten geven. De uitnodigingen komen 2-3 weken voorafgaand  verstuurd. 

------------------------------------------------------

Telefoonsysteem


In verband met de lange wachttijd voor u als patiënt en de hoge druk aan de telefoon voor de assistente zijn wij inmiddels al weer een jaar geleden over gegaan op een nieuw telefoonsysteem. Dit systeem werkt met terugbel afspraken, waarop u als patiënt teruggebeld wordt op een afgesproken tijdstip. 


De meest belangrijke veranderingen zijn: 


  •  Ander keuzemenu
  • Bellen voor uitslagen gaat altijd op terugbelverzoek en dit zal in de middag gebeuren.
  • De mogelijkheid om gebruik te maken van een terugbelafspraak. U wordt dan op een afgesproken tijdstip teruggebeld door de assistente. 


 

Med Gemak

Actuele informatie

  • In verband met deze nieuwe privacy wet (AVG) en ter bescherming van uw privacy en persoonsgegevens zijn wij helaas genoodzaakt te stoppen met verwerken van herhaalrecepten via e-mail. U kunt herhaalrecepten aanvragen via de receptenlijn, telefonisch of via MijnGezondheid.net.
  • Onze praktijk maakt gebruik van MijnGezondheid.net. Via MijnGezondheid.net kunt u herhaalmedicatie bestellen, online een afspraak maken, of een medische vraag stellen via e-Consult. Kijk op de website van MijnGezondheid.net voor meer informatie en aanmelding.

Uiteraard zijn uw gegevens goed beveiligd middels inloggen via uw persoonlijke DigiD.